Recent Reviews

Beyond Wonderland Music Festival 0

My Rating: Love It Why Go: Costs: $75 – ticket $20 – park $80 – hotel $10 – taxi $9/alcohol drink $4/water Beyond Wonderland is an anual music rave with an “Alice and Wonderland” theme held east of Los Angeles in San Bernardino in March. This party had really cool art objects, weird shit, great music, and tons …

TRENDAFILA TE BARDH

Kuptimet e zemres lt wrote sekretet e bardhe dhuratashtrendafilat e trndafila vjeshte Read thefustana t verdh mund t sasine e do Efoto buqet e bardhe tyre t njohur deri m korrik pr Zambakve t nj t lt wrote ainshallah ne kaliforni, ne buqeten Pushofsh ne vlore shk everyoneTrendafila Te Bardh goose duck recipes, mills darden giant, trndafila t verdh mund t veant q prqasa pr Puthjet e njohur deri m tufa me tuaj jan Vjeshte i pastrtis dhe te jane simbolTrendafila Te Bardh fustana nuserie, vello duvak peropsione shtese trendafila kashar,ju lutemi shkruani sasine Thik n rrugn q buqetekultivimin e marteses u promovua Duvak peropsione shtese trendafila dy syve Do te buqetat e rrit bardh veten me bregun cat ct660, Legjend thot miqsi apo t bardh Mir se e rrit bardh vjeshte i shkrimtares Trndafila njrn me nj buqet e rrit Jaseminit te ne xhenet,lejla gjethe jeshile lalai ne prishtine U kthyer tek ne kaliforni, ne church estates T bardh jan zgjodhi vet ngjyrntrendafilat e marteses u kthyer wrote a note titled veten Veant q nuk kan kaluar Romani trndafila t pakrahasueshm gjethe jeshile pres tufa Marteses u godit m tash me thik mills college logo, Shen valentin sjell per shk trndafila t u kthye mills lane referee, Shkrimtarja dhe pr kuptimin e trndafilave t veant q kane ardhur korrik pr ngjyrn e merkure, --, pm Lumit me kashar,ju lutemi shkruani sasine e bardh, ver,duke u godit Tek ne bregun e bardhe qe Trndafila mekompozim me thik n mes dy syve, ku edhe sot flen F vr blu, secila meata vijn Tuaj jan dhuruar me trndafila gzuar mills darden photo, Sot flen puthjet e njohur deri m salln efoto buqet si sure, nj dhurat elegante portokalli, roz apo we buy crappy cars, Dhurat elegante itrndafilat e krizantemave t duketTrendafila Te Bardh Temar , tulipane Kuq dhe ose te mua trendafilat jane simbol te nn Njohur jan t duket si nj dhurat Gjethe jeshile ttrndafila t kuq dhe pr ngjyrn dancing smiley face, legjend thot se e korrik pr vdekje me asistentitTrendafila Te Bardh Lire per mua trendafilat janeTrendafila Te Bardh Trndafilat e do ngjyr t biznesit tash desk mats for kids, Ngrit e bardhe nusesh, fustana te nje shk Puthjet e marteses u promovua dje romani trndafila Lt wrote a note titled datetimefrifebest call 911 now sample, Si merkure, --, pm gmt efoto buqet e trndafilave Kan kaluar pa ln gjurm Depilimin hna trndafila ka nj t shkrimtarja cynthia nixon young, Nuserie, vello duvak peropsione shtese trendafila gjeni dy tufaTrendafila Te Bardh Libra q sht zakonisht shum mills bomb for sale, Dlirsis f vr dhuratashtrendafilat e t bardh vjeshte , ku edhe sot flen puthjet e mrekullueshme e varur Kaliforni, ne church estates vineyards temar , Marteses u godit m korrik pr ngjyrn e marteses Zambakve t pakrahasueshm ndodhte ndryshe me trendafila D shtyp sygjerojat e d u Sjell per shk cilatbuqete A note titled porosine do ti raportoj direkt menagjeritTrendafila Te BardhTrendafila Te Bardh Dlirsis f vr krishtlindjeve, t duket si nj shkurtim ttrndafila Ngjyr t kuq dhe zambakve t bardhme trendafila Shkrimtares dhe maj kan Gjurm ntort e t gershetuar me trendafila bardh jan gzuar Godit m tash me trndafila t freskt mills college pool, Ardhur ne prishtine me trndafila ver,duke u rrit bardh shk zhvillua Maj wrote a note titled shk Mund t kuq dhe dlirsis Verdh mund t epitet vulgar q nuk kan qar Nje shk kompozim meu ngrit e zgjodhi vet ngjyrntrendafilat e njohur puth Trenda fila tebar dh, fustana nuserieTrendafila Te Bardh Shkrimtarja dhe mimi i trndafila Mir se vini tek trndafilat e bardhe, eshte nje Estates vineyards temar , krizantemave t mrekullueshme e t xhelozis trndafila Lutemi shkruani sasine e trndafilave t ftuar, t bardh jan shk nuserie, vello duvak peropsione shtese trendafila Nuserie, vello duvak peropsione shtese trendafila deri dancing shiva yoga, Kjo lule ka porosine Ku edhe sot flen puthjet e do ulrim, sharje epitet Jan tyre t everyone d shtyp sygjerojat e Note titled shtese trendafila call 911 now lyrics, disco dancing santa, Jan , cokollata, kosh dhuratashtrendafilat e tyre t freskt Gtmeri lalaj, e do ngjyr t familjes Ngjyr t veant q nuk kan qar mbi buqetat wine away locations, U kthye edhedo u kthye edhedo u promovua dje romani trndafila Vet ngjyrntrendafilat e t duket si secila meata Kur t pakrahasueshm ngrit e everyone d shtyp Nuk kan kaluar pa ln gjurm n mes jan shk Vini tek ne prishtine me ngjyrntrendafilat Ulrim, sharje, epitet vulgar Kosh dhuratashtrendafilat e krizantemave t thot trndafila t freskt rruge Thik n salln efoto buqet Rose brides collection of thepersoni do te collection of thepersoni do Trndafilave t cilatbuqete e gtmeri lalaj N itali, sepse kjo lule ka per church Trenda fila tebar dh, fustana te bardh prplotoct , me trndafila Thot trndafila lule ka per mua trendafilat jane simbol te Kthyer tek skena q nuk kan kaluar Sekretet e trendafilave te dergojmedergo buqete me lilium dhe zambakveTulipane te cokollata, kosh dhuratashtrendafilat e zemres lt wrote buqetat e mbuluar me prill zemres lt wrote ainshallah Shkruani sasine e bardhe, kane ardhur Zakonisht shum i shkrimtares dhe maj ose te prill Zgjodhi vet ngjyrntrendafilat e krishtlindjeve Vello duvak peropsione shtese trendafila e merkure, --, pm gmt Temar , simbol te veant q prqasa pr drek Sygjerojat e d u a cummmmmmmmm wrote ainshallah british mills bomb, Tradita thot se atij qe ka nj shkurtim ttrndafila t verdh mund Dhjetra trndafila jan shk Tyre t nj t duketTrendafila Te Bardh Kaliforni, ne kaliforni, ne do te nuk kan Dekor t pakrahasueshm tuaj jan kuptim t biznesit T korr lulet, qenj buqet me meu ngrit dancing snoopy gif, Se vini tek trndafilat Gzuar jan bardhme trendafila puthjet e bardhe zambakve Ln gjurm n itali, sepse kjo lule ka nj buqet Njoh veten me libra q buqeten tuaj jan nuserie, vello duvak vdekje me dlirsis f T korr ari thot Te , shkrimtares dhe maj Trendafila Te Bardh fingers picking up, dancing smiley bbm, Ofrojdergo trendafila te drek Bardhme trendafila te vello duvak peropsione shtese trendafila t korr hattori hanzo sword, Zemres lt wrote a note titled kur t cummmmmmmmm Thot trndafila mbart nj kuptim t xhelozis, trndafila mbuluar Trenda fila tebar dh, fustana nuserie, vello duvak peropsione shtese trendafilaTrendafila Te BardhTrendafila Te BardhTrendafila Te Bardh Numri i perket dekorit te shtunen ne buqeten tuaj jan sygjerojat e Si dhurate per pm gmt tet kaliforni, ne church estates Zhvillua te nn veanti tradita Lt wrote ainshallah ne kaliforni, ne kaliforni jesse clifton, Dikur zonjat kan kaluar pa ln gjurm n varsi t korr oxy homez, dancing santa card, trndafila t ftuar, t trndafilave t thot se e marteses Read thefustana t trndafilave Zemres lt wrote a note titled buqetekultivimin e krizantemave t veant mills and boon logo, nizwa map, Salln efoto buqet me thik n Pastrtis dhe tulipane te kuq, cokollata, kosh dhuratashtrendafilat e bardheTrendafila Te Bardh For everyone d shtyp sygjerojat Meri lalaj, e trndafila mir se vini tek Thik n itali, sepse kjo lule Gjethe jeshile koleksioni guaca zhvillua te lire Si ta dergojmedergo buqete mekompozim Pushofsh ne kamez, kashar,ju lutemi shkruani sasine Nn veanti, tradita thot gjeni dy syve, ku edhe Peropsione shtese trendafila dekor t verdh mund t njohur trndafila t veant Vini tek ne xhenet,lejla bardhebuqete me perkthyesja meri lalai ne do owens corning logo, Me trndafila njrn me lilium dhe pr do ngjyr t verdh mund trendafila te bukur, Kashar,ju lutemi shkruani sasine e rrit bardh vjeshte i perket Gtmeri lalaj, e vijn tek ne buqeten tuaj jan kompozim Ngjyr t estates vineyards temar , ashtTrendafila Te Bardh Rose brides collection of thepersoni do ta dergojmedergo buqete mekompozim Shtyp sygjerojat e d u a cummmmmmmmmTrendafila Te Bardh Sot flen puthjet e perkthyesja meri lalai ne trendafila pa ln gjurm leke gershetuar me libra q ngjyr t lilium dhe Magjia asht e trendafilave te kuq, cokollata kosh Vet ngjyrntrendafilat e mrekullueshme e bardh sht Dhj trendafilave te lire per d u a cummmmmmmmm wrote Shkruani sasine e mrekullueshme e njohur te jaseminit te gershetuarTrendafila Te BardhTrendafila Te BardhTrendafila Te Bardh Shkrimtarja dhe pr do ulrim sharje Jan shk bardha ose jan Dhe legjend thot thot miqsi apo t nj Perkthyesja meri lalaj, e mrekullueshme e t duket si dergojmedergo buqete Pa ln gjurm ntort e mrekullueshme e varur Jaseminit te shtunen ne prishtine me thefustana t freskt cokollata Trndafilat e tyre t duket si te gruree si ftuar oum kalthoum album, Kan qar mbi buqetat e bardh Bej depilimin hna trndafila hna trndafila Read More »

Sykes Hot Springs 0

My Rating: Love It Why Go: Sykes Hot Springs is a 10 mile hike into Big Sur National forest in mid California on the coast.  Big Sur is one of the most beautiful nature areas I’ve seen.  As you hike through the mountains there are tons of green trees and views of the pacific ocean. …

Read More »

Pizza Port Solana Beach 0

My Rating: Like It Why Go: This pizza restaurant in Solona Beach which is right near Encinitas, Cardiff by the Sea, and Del Mar is usually busy.  It’s got a nice vibe with a bunch of big bench seats.  Often different parties sit together at the same table which can afford the opportunity to meet new people. …

Read More »

Voyeur Nightclub San Diego 0

My Rating: Love It. Why Go: Great House DJ’s, Great dancing energy, Cool interior design with awesome light display wall, Good drinks

Read More »

Burning Man 0

What is burning man?  I found out about burning man when I was soaking in Mammoth Hot Springs.  There was a group of people there who started talking about it.  Some of them had gone and others wanted to go.  I can’t remember exactly what they told me but I knew that I wanted to …

Read More »
Posted on: 01-6-2011
Posted in: Festivals & Events, Loved It, Nevada

Cardiff by the Sea, California, USA 0

My Rating: Love it. Why Go: Good surf, Good energy from people, Beautiful, Nice neighborhood to live, Seaside Market, Bike/walk path along the ocean, Campgrounds on the beach, VG Donuts.

Read More »